شکلات تلخ 70% با طعم گیلاس و چیلی

شکلات تلخ 70% با طعم گیلاس و چیلی

شکلات تلخ 70% با طعم گیلاس و چیلی

150 گرم

 محصول Lindth اتریش

جزییات بیشتر


15,000 تومان

شکلات تلخ 70% با طعم گیلاس و چیلی

150 گرم

محصول Lindth اتریش

طعم و کیفیت این شکلات منحصر به فرد است و به دلیل تلخ و خالص بودن به بیماران دیابتی و افراد دارای رژیم لاغری توصیه میشود.


حقایقی در مورد شکلات تلخ:

همان طور که می دانیم شکلات به عنوان یکی از خوراکی های پرطرفدار دنیا مطرح است.تاریخچه شکلات به آمریکای جنوبی و مکزیکی ها بر می گردد.شکلات را بر اساس ترکیب آن میتوان این گونه طبقه بندی کرد:

1- شکلات سفید که شامل قند، کره کاکائو ( و نه خود کاکائو)، شیر و وانیل است.

2- شکلات شیری که در ترکیب آن علاوه بر کاکائو از شیر هم استفاده می شود.

3- شکلات تیره که در ترکیب آن از شیر استفاده نمی شود.

برخلاف تصور عموم، خواص مثبت بسیاری برای شکلات ذکر شده است، البته در انتخاب نوع شکلات باید دقت کرد. هر چه میزان کاکائوی شکلات بالاتر باشد بهتر است زیرا در این صورت میزان شیر، چربی، قند و کالری آن پائین‏تر خواهد بود.بنابراین در طبقه بندی بالا بهترین گزینه شکلات تیره یا تلخ است و هرچه درصد آن بالاتر باشد خواص آن بیشتر است.


خواص شکلات تلخ:

-شکلات تلخ باعث افزایش جریان خون در مغز و افزایش هوشیاری می شود به علاوه به دلیل اینکه باعث افزایش سروتونین در بدن می شود نشاط آور و برطرف کننده خستگی است. 

- باعث افزایش مقاومت بدن در برابر بیماری ها می شود.

- شکلات دارای یک گروه وسیع از آنتی اکسیدان ها به نام فلاونوئید هاست. بنابراین از اکسیداسیون کلسترول جلوگیری کرده و مصرف منظم آن باعث کاهش ریسک ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان میشود.

- باعث افزایش حساسیت سلول ها به انسولین و کاهش خطر ابتلا به دیابت میشود.

- به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی از کاهش توانائی سلول های مغز در اثر افزایش سن جلوگیری و میتوان گفت از بروز علائم آلزایمر پیشگیری میکند. 

-برخلاف تصور اکثر مردم خوردن شکلات باعث بدتر شدن جوش های آکنه نمی شود بلکه خوردن شکلات خالص میتواند باعث شادابی پوست نیز بشود. 

تغذیه علم تعادل است بنابراین در مصرف هیچ ماده غذایی نباید زیاده روی کرد، به خصوص افرادی که اضافه وزن دارند.با مصرف روزانه یک تکه شکلات تلخ می توانید از اثرات سودمند آن بهره مند شوید.در زمان خرید شکلات های 70% به بالا را انتخاب کنید زیرا محتوای آنتی اکسیدانی بالاتری دارند.دقت کنید که شکلاتی را انتخاب کنید که به جای کره کاکائو، روغن نارگیل و یا روغن پالم در آن استفاده نشده باشد. اگرچه کره کاکائو حاوی چربی‌های اشباع در کنار اسید های چرب غیر اشباع میباشد٬ ولی نشان داده شده است که این نوع اسیدهای چرب اشباع اثری خنثی بر میزان کلسترول خون دارند و در ضمن اثر چربی های مفید آن بیشتر است.

هنوز نظری ارسال نشده است.

برای ارسال نظر باید عضو شوید.

محصولات مشابه

سبد خرید  

محصولی وجود ندارد

حمل و نقل 0 تومان
کل 0 تومان

نمایش سبد پرداخت

محصولات جدید

در حال حاضر محصول جدیدی وجود ندارد

ویژه‌ها

در حال حاضر محصول ویژه‌ای وجود ندارد

تولید کنندگان



جستجو

خبرنامه